top of page

Belastingaangiftes

Winstaangifte

Voor ondernemers is de aangifte winstbelasting en inkomstenbelasting in de meeste gevallen direct gekoppeld aan de verzorging van de jaarstukken. Ook verzorgen wij aangifte winstbelasting als u zelf uw administratie hebt ingevoerd. U betaalt naast de kosten van de aangifte een kleine vergoeding voor controle werkzaamheden. Deze controle bestaat uit de aftrekbaarheid van de opgevoerde kosten en een BTW controle. Dit om te voorkomen dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Vennootschapsbelasting

Voor BV’s verrichten wij de jaarlijks vennootschapsbelasting. U kunt bij ons ook terecht als u over een stamrecht BV beschikt. Voor deze stamrecht BV’s zijn wij ook in staat een salarisadministratie te voeren. Bij de aangifte vennootschapsbelasting zijn ook de deponerinsstukken voor de Kamer van Koophandel een vereiste. Deze stukken zijn door ons ook aan te leveren.

Dividendbelasting

Wilt u een dividenduitkering doen vanuit uw BV. Dan dient u een aangifte dividendbelasting op te stellen. Wij kunnen deze aangifte voor u verzorgen.

Voor een professionele verwerking van de aangiften gebruiken wij de software van Kluwer Belastingpraktijk. Alle aangiften worden elektronisch ingediend bij de Belastingdienst via ons certificaat.

Loonbelasting

....

Wilt u als bedrijf de loonbelastingadministratie uitbesteden? Wij hebben de ervaring om u op de juiste manier bij te staan. Elke bedrijf met werknemers dient een salarisadministratie bij te houden welke voldoet aan de voorgeschreven richtlijnen opgesteld door de Belastingdienst. Niet iedereen is op de hoogte van alle veranderingen op fiscaal gebied vooral omdat dit bijna wekelijks veranderd. Daarom zien wij dat veel bedrijven de loonadministratie uitbesteden aan ons

bottom of page