top of page

Aanvragen/wijzigen toeslagen

Wilt u huur-, zorg- en/of kindertoeslag aanvragen, dan kunnen wij u hiermee helpen. Ook het aanvragen of stopzetten van een van deze toeslagen kunnen wij voor u verzorgen.

 

Voor het in aanmerking komen van een van deze toeslagen spelen de begrippen toetsinkomen en toeslagpartner een belangrijke rol. Wij maken in de dagelijkse praktijk vaak mee dat mensen te weinig of teveel huur-, zorg- of kindertoeslag ontvangen doordat de aanvraag niet juist is ingevuld. Ook zien wij vaak dat de berekeningen die door de de Belastingdienst zelf zijn gemaakt vaak niet kloppen. Veel mensen gaan echter op de juistheid van deze berekeningen af en nemen verder geen actie. Dit is jammer omdat u dan het risico loopt te weinig toeslag te ontvangen of juist teveel en achteraf met een vervelende naheffing wordt geconfronteerd.

 

Wij raden u derhalve aan om deze zo op het eerste oog simpele aangiftes te laten verzorgen door een deskundige boekhouder. Dit kan u veel narigheid en geld besparen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page